Fogás: desszert, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
4 tojás, 8 evőkanál víz, 18 dkg cukor, 22 dkg liszt, 1 púpos evőkanál kakaó. Ezekből piskótát készítek, 20 x 28-as tepsiben. Keresztben félbevágom. 18 dkg margarint habosra keverek 15 dkg cukorral. 4 dl tejben megfőzöm, 3/4 csomag csokis pudingport, majd 1 ek. kakaót belekeverek. Ha kihűlt, a margarinnal, reszelt narancshéjjal összekeverem, megkenem a süteményt, majd a másik lapot ráteszem. 5 x 5 cm-es kockára vágom. 4 dl vízből 6 ek. kakaóból, 10 dkg cukorból, 10 dkg margarinból csokibevonót főzök. Ebbe mártogatom a sütikockákat. Rácson hagyom kihűlni. A cukormázat a csomagolás leírása szerint elkészítem, pár csepp meggyaromával színezem, vékonyra nyújtom és kb. 0,5 cm-es csíkokat vágok, majd megkötöm vele a sütit.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.04.20 21:09
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
másik lapot, csomagolás leírása, narancshéjjal, meggyaromával, összekeverem, csokibevonót, sütikockákat, margarinból, belekeverek, margarinnal, mártogatom, narancshéj, Keresztben, csomagolás, cukormázat, pudingport, félbevágom, elkészítem, süteményt, margarint, evőkanál, megkenem, tepsiben, megfőzöm, cukorral, ráteszem, készítek, piskótát, tojás, cukor, liszt, kanál kakaó, margarin, csomag puding, narancshéj, kanál, csomag cukormáz,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|